Fra olje til gass

Ønsker du å spare penger, men ikke på varmen? Da bør du lese om fordelene ved gass.

Gasstank

Er du på jakt etter en gasstank av særdeles god kvalitet til en fornuftig pris? Da er Bagom-gasstanker det du leter etter. Les mer om gasstankene våre her.

Strålepanel, infrarød kjeramisk brenner

Strålepaneler

Infrastråler avgis som varme når strålene treffer objekter i rommet. Det gir komfortabel temperatur og miljøvennlig luft. Moderne strålevarmeanlegg er også en svært økonomiske - det er normalt å spare 30-50 % i forhold til tradisjonell oppvarming. Vi leverer sort infra og rød infra. Trykk her for å lese mer om strålevarme.

Terassevarmer

Terassevarmere

En terassevarmer forlenger utesesongen med flere måneder. Våre terassevarmere benytter infrarøde stråler, noe som gir en meget god varme. Les mer om våre terassevarmere her.

Byggtørker

Byggtørkere

Med en gassdrevet byggtørker slipper man luktproblemer, søl og grisete service - noe som kan være tilfellet med byggtørkere drevet på dieselolje. Vi kan levere komplette løsninger med gasstank i container, slanger og byggtørk. Les mer om byggtørk her.

© 2014 GAS SUPPLY | Bottenveien 41, 3241 Sandefjord | Tlf: 91 32 81 81 | frank@gassupply.no | Sitemap | Nettsiden: Markedpluss AS