Strålevarme

Moderne strålevarme er ganske enkelt det at man kopierer måten sola varmer på. Energi sendes ut i rommet som infrarøde stråler. Energien avgis som varme når strålene treffer objekter i rommet. Resultatet blir komfortabel temperatur kombinert med miljøvennlig luft.

Sort infra strålevarme

Sort infra:

Sort infra har sitt navn fra at forbrenningen skjer inne i selve røret og derfor synes ikke flammene. Sort infra er et svært anvendelig system, da det er plasseringsvennlig og monteringen er enkel. Lufttilførsel kan hentes utenfra og avgass kan også kjøres direkte ut gjennom vegg eller over tak. Valg av reflektor og vinkel på brenneren avgjør hvor varmen skal styres og kan om nødvendig styres rimelig spesifikt mot for eksempel et arbeidsbord eller område.

Sort infra fås i lengdene 6-9-12-15-18-21 meter og har effekt på 20-60 KW.

Last ned brosjyre her: GTD-Sort infra

Infrarød strålevarme i flyhangar
Infrarød varme i ishall
Infrarød varme i bilverksted

Rød infra:

Infrarød kjeramisk brenner

På den keramiske brenneren kan man tydelig se forbrenningen som gir en rødlig farge. Derav navnet rød infra. Dette systemet krever god takhøyde da overflate temperaturen på brenneren er høy og derfor gir mye varme. Rød infra er svært enkel å montere på grunn av sin kompakte størrelse, og passer derfor utmerket i bygg som har hindringer i taket som gjør plassering av lange brennere komplisert.

 

Last ned brosjyre her: DR-Rød Infra

Infrarøde brennere montert i taket
Infrarøde brennere plassert i taket

Moderne strålevarmeanlegg er miljøvennlige, effektive og gir en svært økonomisk gunstig oppvarming. Det er normalt å spare 30-50% i forhold til tradisjonell strømbasert oppvarming.

Vi har ekspertise på strålevarme og leverer både sort infra og rød infra til industri. Vi bidrar gjerne med prosjektering av anlegg og beregning av forventet forbruk.

Kontakt oss for oppvarming på arbeidsplassen, frostsikring av lager eller andre industrielle varmebehov!

 

Våre brennere varmer opp arbeidsområdet - ikke taket

Varm opp arbeidsområdet ...

... ikke taket!

© 2014 GAS SUPPLY | Bottenveien 41, 3241 Sandefjord | Tlf: 91 32 81 81 | frank@gassupply.no | Sitemap | Nettsiden: Markedpluss AS