Trimline Tunnell gasspeis

En stilfull tunnelpeis fremhever rommet

 

Hvis du er på jakt etter en tidsriktig peis, bør du se nærmere på gasspeiser. Dette er en miljøvennlig variant av den velkjente peisen. En gasspeis fungerer uten bruk av fyringsved. Den kan i stedet startes ved bruk av en fjernkontroll eller app.

En tunnelpeis er en variant av gasspeisen, som har blitt stadig mer populær. Dette er en gasspeis som viser flammene fra to sider, ved hjelp av glass. Denne modellen passer perfekt som romdeler, da det i utgangspunktet skal være mulig å nyte flammene fra to rom samtidig.

 

Innsyn til flammene fra flere sider


En av fordelene med en tunnelpeis er at du får innsyn til flammene fra flere sider på en gang. Ved å plassere tunnelpeisen i boliger med åpen kjøkkenløsning, kan du nyte flammene fra både kjøkken og stue samtidig.

Den tidsriktige gasspeisen kan også fungere som romdeler i en stor stue. Den unike designen bidrar til at gasspeisen passer perfekt inn i de fleste rom. Gasspeisen kan blant annet bygges inn som en skillevegg midt i rommet. Du kan derfor møblere rommet på begge sidene av peisen.

 

Velg blant flere tidløse design

 

Ved å investere i en gasspeis er du sikret en tidløs peis i boligen. Den leveres i flere varianter som er verdt å se nærmere på. Den vanligste modellen har en dobbel brenner og brennerbase som består av trekubber.

De vakre flammene kan bli ekstra fremhevet ved bruk av anti-reflekterende glass. Dette glasset gir følelsen av at det ikke er noe mellom deg og flammene. Du får mindre gjenskinn i glasset, og kan derfor nyte flammene uten forstyrrelser.

 

Brukervennlig betjening av gasspeis

 

En av fordelene med en gasspeis er at den kan reguleres ved bruk av en fjernkontroll. Du slipper derfor å bruke tid på å tenne opp peisen, ved hjelp av fyrstikker eller lignende. Dette er en fordel for deg som ønsker å nyte synet av flammene med en gang.

Det er også mulig å betjene gasspeisen ved bruk av en app, som er enkel installere på mobilen. Du kan derfor betjene en tunnelpeis mens du sitter i sofaen. Den innovative brennerbasen består av trekubber, som bidrar til at flammene kan reguleres effektivt.

 

Flere fordeler med en innovativ gasspeis


En gasspeis er et godt alternativ til en vanlig peis. Du slipper å måtte forholde deg til en pipe, og kan derfor plassere en gasspeis der du selv ønsker. Den fungerer derfor utmerket som en romdeler. En peis som romdeler passer perfekt for deg som ønsker en koselig atmosfære i hjemmet.

 

Tilbake til Oversikten

 

0
Feed