INSPIRASJON

Få inspirasjon og informasjon om gasspeis og bruk av gasspeis som varmekilde her

 • 10/08/2023
  Praktisk med en moderne peis som romdeler

  Hvis det er liten plass i rommet, bør du vurdere å investere i en gasspeis som romdeler. Dette er en praktisk løsning som stadig flere boligeiere velger i dag. En av fordelene med en peis som romdeler er at de vakre flammene kan nytes fra flere sider på en gang.

  Dagens gasspeiser leveres i flere unike design og farger. Du velger selv hvilken farge du ønsker på gasspeisen. Du kan derfor velge en variant som passer perfekt til resten av interiøret i boligen.

   

  Les mer
 • 10/05/2023
  Få den riktige stemningen med en panorama gasspeis

   

  En panaroma peis er et utmerket valg for de fleste boligeiere. Dette er en gasspeis som gir en unik stemning i alle typer rom. En av fordelene med en panaroma peis, er at du kan se flammene fra flere vinkler.

   

  Du kan velge blant flere unike design og farger på brennerbasen. Det er derfor mulig å tilpasse brennerbasen til resten av boligens interiør. En panaroma peis er et naturlig midtpunkt i rommet.

   

  Les mer
 • 07/03/2023
  Uforglemmelige øyeblikk med en gasspeis i rommet

  Det er flere grunner til å velge en gasspeis i boligen. Dette er en oppvarmingskilde som er enkel å bruke hele året. De fleste modeller leveres med en brukervennlig fjernkontroll, som effektivt regulerer temperaturen i rommet.

   

  En gasspeis er både et økonomisk og miljøvennlig alternativ til den klassiske vedovnen. De tidsriktige gasspeisene leveres i mange innovative modeller. En frittstående gasspeis skaper raskt en uforglemmelig atmosfære i alle typer rom.

   

  Les mer
 • 09/02/2023
  Slik fungerer en moderne gasspeis i boligen

   

  Stadig flere boligeiere velger å investere i en moderne gasspeis. De fleste gasspeiser kan styres ved bruk av en praktisk fjernkontroll. Det kan også monteres wifi-styring som betjenes fra en app. Dette gjør det enkelt å styre gasspeisen fra sofaen.

   

  Dagens gasspeiser leveres i mange ulike modeller. Når du installerer en gasspeis trenger du ikke å ta hensyn til den klassiske pipen. Det er derfor mulig å installere en miljøvennlig gasspeis i leilighet uten tilgang til pipe.

  Les mer
 • 17/01/2023
  En stilfull tunnelpeis fremhever rommet

   

  Hvis du er på jakt etter en tidsriktig peis, bør du se nærmere på gasspeiser. Dette er en miljøvennlig variant av den velkjente peisen. En gasspeis fungerer uten bruk av fyringsved. Den kan i stedet startes ved bruk av en fjernkontroll eller app.

  En tunnelpeis er en variant av gasspeisen, som har blitt stadig mer populær. Dette er en gasspeis som viser flammene fra to sider, ved hjelp av glass. Denne modellen passer perfekt som romdeler, da det i utgangspunktet skal være mulig å nyte flammene fra to rom samtidig.

  Les mer
 • 03/01/2023
  Mer plass med en praktisk hjørnepeis

  En praktisk gasspeis er et utmerket alternativ for deg med liten plass i boligen. Dagens gasspeiser fungerer godt som en miljøvennlig oppvarmingskilde i dagens boliger. Hvis du har liten plass, bør du vurdere en praktisk hjørnepeis.

   

  Dagens hjørnepeiser leveres i mange ulike modeller. Du bør derfor bruke tid på å finne en variant som passer inn i din bolig. Med en hjørnepeis skaper du den riktige stemningen i rommet.

  Les mer
 • 07/12/2022
  Skap den riktige stemningen med gasspeis som romdeler

  En peis som romdeler passer perfekt inn i større rom, som gjerne har flere funksjoner. Du kan blant annet plassere denne type peis i et rom med åpen kjøkkenløsning. Dette vil gi en følelse av at kjøkkenet er litt mer skjermet fra stuen.

  En peis midt i rommet kan også fungere som et møbel. Det er derfor en fordel at du velger en peis som passer godt inn i resten av innredningen. Dette tilsier at både farger og utforming bør være i samsvar med resten av rommet.

  Les mer