INSPIRASJON

Få inspirasjon og informasjon om gasspeis og bruk av gasspeis som varmekilde her

 • 17/01/2023
  En stilfull tunnelpeis fremhever rommet

   

  Hvis du er på jakt etter en tidsriktig peis, bør du se nærmere på gasspeiser. Dette er en miljøvennlig variant av den velkjente peisen. En gasspeis fungerer uten bruk av fyringsved. Den kan i stedet startes ved bruk av en fjernkontroll eller app.

  En tunnelpeis er en variant av gasspeisen, som har blitt stadig mer populær. Dette er en gasspeis som viser flammene fra to sider, ved hjelp av glass. Denne modellen passer perfekt som romdeler, da det i utgangspunktet skal være mulig å nyte flammene fra to rom samtidig.

  Les mer
 • 03/01/2023
  Mer plass med en praktisk hjørnepeis

  En praktisk gasspeis er et utmerket alternativ for deg med liten plass i boligen. Dagens gasspeiser fungerer godt som en miljøvennlig oppvarmingskilde i dagens boliger. Hvis du har liten plass, bør du vurdere en praktisk hjørnepeis.

   

  Dagens hjørnepeiser leveres i mange ulike modeller. Du bør derfor bruke tid på å finne en variant som passer inn i din bolig. Med en hjørnepeis skaper du den riktige stemningen i rommet.

  Les mer
 • 07/12/2022
  Skap den riktige stemningen med gasspeis som romdeler

  En peis som romdeler passer perfekt inn i større rom, som gjerne har flere funksjoner. Du kan blant annet plassere denne type peis i et rom med åpen kjøkkenløsning. Dette vil gi en følelse av at kjøkkenet er litt mer skjermet fra stuen.

  En peis midt i rommet kan også fungere som et møbel. Det er derfor en fordel at du velger en peis som passer godt inn i resten av innredningen. Dette tilsier at både farger og utforming bør være i samsvar med resten av rommet.

  Les mer