Mer plass med en praktisk hjørnepeis

En praktisk gasspeis er et utmerket alternativ for deg med liten plass i boligen. Dagens gasspeiser fungerer godt som en miljøvennlig oppvarmingskilde i dagens boliger. Hvis du har liten plass, bør du vurdere en praktisk hjørnepeis.

 

Dagens hjørnepeiser leveres i mange ulike modeller. Du bør derfor bruke tid på å finne en variant som passer inn i din bolig. Med en hjørnepeis skaper du den riktige stemningen i rommet.

 

Velg blant flere trendy modeller

 

En hjørnepeis passer perfekt inn i de fleste hjem. Dette er en gasspeis som kan plasseres i et av rommets hjørner. Den tar derfor ikke mye plass i rommet. Enkelte modeller leveres også med en dekorativ hyllefunksjon.

En hjørnepeis kan på mange måter minne om den klassiske peisen, som du gjerne kjenner til fra før. Ved å velge en moderne variant får du med en gang et trendy uttrykk i alle typer boliger. Den typiske gasspeisen leveres som regel i et tidløst og moderne design.

 

Skap riktig atmosfære med en hjørnepeis

 

Ved å velge en gasspeis hjørne skaper du den riktig atmosfæren i alle typer rom. Dette er et alternativ som passer utmerket for deg som like å tilbringe tid på kjøkkenet. En trendy hjørnepeis kan plasseres like ved spiseplassen.

 

De fleste velger å plassere en hjørnepeis i stuen. Dette er et av boligens rom hvor det gjerne tilbringes mye tid. Du er derfor sikret en perfekt atmosfære, uavhengig av årstid. En gasspeis hjørne er en praktisk og dekorativ løsning i de fleste boliger i dag.

 

FAQ: 

Er en gasspeis miljøvennlig?


En gasspeis fungerer ved bruk av det som kan betegnes som kubber. Disse kubbene er laget i fiber. Flammene består av propangass. Dette er egenskaper som bidrar til at moderne gasspeiser er både miljøvennlige og økonomiske i bruk.


Hvorfor bør du velge en hjørnepeis?


En hjørnepeis er designet for å passe i alle typer rom. Ved å plassere en gasspeis i et hjørne sparer du plass. En trendy hjørnepeis skaper raskt den stemningen du er på jakt etter, hele året.


Kan jeg velge blant flere modeller?


Dagens hjørnepeiser leveres i mange ulike modeller. Se vårt sortiment eller kontakt oss for mer informasjon. 

 

Tilbake til oversikten

0
Feed