Industri

Dersom du arbeider med et prosjekt, ønsker vi å være behjelpelig med prosjektering av gassanlegget. Ta gjerne kontakt, du er varmt velkommen!

Gasstank

Er du på jakt etter en gasstank av særdeles god kvalitet til en fornuftig pris? Da er Bagom-gasstanker det du leter etter. Les mer om gasstankene våre her.
 

Strålepaneler

Infrastråler avgis som varme når strålene treffer objekter i rommet. Det gir komfortabel temperatur og miljøvennlig luft. Moderne strålevarmeanlegg er også en svært økonomiske - det er normalt å spare 30-50 % i forhold til tradisjonell oppvarming. Vi leverer sort infra og rød infra. 
 

Terassevarmere

En terassevarmer forlenger utesesongen med flere måneder. Våre terassevarmere benytter infrarøde stråler, noe som gir en meget god varme. 
 

Byggtørkere

Med en gassdrevet byggtørker slipper man luktproblemer, søl og grisete service - noe som kan være tilfellet med byggtørkere drevet på dieselolje. Vi kan levere komplette løsninger med gasstank i container, slanger og byggtørk.
 

Generelt om gass

Propan er også en del av rikgassen som hentes fra gassfelt i nordsjøen. Den vil da skilles ut fra resten av naturgassen slik at man får ren propan. Propan blir tilsatt luktstoffer slik som etylmerkaptan, som man kan lukte i tilfelle lekkasje. Det kan være noe forskjell på propan fremstilt ved raffinering (refinery grade propane) og propan utvunnet fra rikgass (field grade propane).

DV-avgassrør

Ta kontakt med oss!