Romdeler Gasspeis

Skap den riktige stemningen med gasspeis som romdeler

En peis som romdeler passer perfekt inn i større rom, som gjerne har flere funksjoner. Du kan blant annet plassere denne type peis i et rom med åpen kjøkkenløsning. Dette vil gi en følelse av at kjøkkenet er litt mer skjermet fra stuen.

En peis midt i rommet kan også fungere som et møbel. Det er derfor en fordel at du velger en peis som passer godt inn i resten av innredningen. Dette tilsier at både farger og utforming bør være i samsvar med resten av rommet.

 

Stadig flere velger en kostnadsbesparende gasspeis

 


Det er mange varianter av den tradisjonelle gasspeisen å velge mellom i dag. I den senere tid har det blitt stadig mer fokus på gasspeis. Dette er både et kostnadsbesparende og miljøbesparende alternativ i de fleste hjem.

 


En moderne gasspeis fungerer uten bruk av ved, oljefyring og elektrisitet. I stedet brukes det gass som kan styres ved bruk av en fjernkontroll. Du trenger ikke å ha tilgang til en tradisjonell pipe, om du skal montere en gassovn i rommet. Men, det må monteres avgassrør fra peisen. Dette avgassrøret sørger for at forbrenningsluft kommer inn og avgass blir ledet ut. Røret kan trekkes igjennom yttervegg eller føres opp over tak.

 


Flere fordeler med en gasspeis som romdeler

 


En peis som romdeler er et smart valg i de fleste hjem. Mange velger derfor å integrere denne løsningen i nye boliger. En gasspeis kan også plasseres i leiligheter, der du vanligvis ikke kan bruke en tradisjonell peis med pipe.

En gasspeis kan plasseres som både frittstående og vegghengt. Du regulerer flammene ved bruk av en smart fjernkontroll. Når du bruker en peis som romdeler kan du se de vakre flammene fra flere steder i rommet, samtidig.

 


Smart styring ved bruk av fjernkontroll og app

 


Det er flere fordeler med å benytte en peis som romdeler i både leiligheter og større boliger. Du kan blant annet styre flammene ved bruk av både app og fjernkontroll. Dette er en praktisk løsning for deg som raskt ønsker å oppnå den riktig stemningen.

Når du fyrer med ved er det ikke alltid like enkelt å oppnå riktig varme og atmosfære i rommet. En av fordelene med gasspeis er at du starter flammene, ved bruk av en fjernkontroll eller en app.

 


Få mest ut av en gassfyrt peis som romdeler


Ved å plassere en peis midt i rommet oppnår du flere fordeler. Gasspeisen startes enkelt ved bruk av den smarte fjernkontrollen. Du kan plassere en peis midt i rommet slik at den fungerer som en romdeler.

En gasspeis kan også leveres med hyller, slik at den kan fungere som et møbel i rommet. En gassfyrt peis som romdeler skaper den riktige stemningen med en gang. Du kan nyte flammene fra flere steder samtidig.

 


FAQ:

Hvilke fordeler er det med en gasspeis?


Når du bruker en gasspeis er det ikke nødvendig å ha tilgang til ved. Du kan styre flammene ved bruk av en fjernkontroll og app. Det er også enkelt å vedlikeholde en gasspeis.


Kan en gassfyrt peis som romdeler brukes uten pipe?


En av fordelene med en gasspeis, er at du ikke trenger å ha tilgang til en pipe. Dette tilsier at du kan plassere en slik peis midt i rommet uten problemer. Du kan velge blant utallige design og farger.


Kan en gasspeis fungere som en romdeler?


En gassfyrt peis som romdeler kan brukes i nesten alle typer boliger. Det er ikke nødvendig med bruk av pipe, nmen det må monteres avgassrør. Du kan derfor plassere gasspeisen midt i rommet, slik at du kan se flammene fra flere sider på en gang.

 

Tilbake til oversikten

0
Feed