Slik fungerer en moderne gasspeis i boligen

 

Stadig flere boligeiere velger å investere i en moderne gasspeis. De fleste gasspeiser kan styres ved bruk av en praktisk fjernkontroll. Det kan også monteres wifi-styring som betjenes fra en app. Dette gjør det enkelt å styre gasspeisen fra sofaen.

 

Dagens gasspeiser leveres i mange ulike modeller. Når du installerer en gasspeis trenger du ikke å ta hensyn til den klassiske pipen. Det er derfor mulig å installere en miljøvennlig gasspeis i leilighet uten tilgang til pipe.

 

Styr gasspeisen med en praktisk fjernkontroll


En av fordelene med dagens gasspeiser, er at du kan styre flammene ved bruk av en fjernkontroll. Ved å benytte denne fjernkontrollen kan du enkelt få fyr i peisen, uten bruk av ved.

 

Det er også mulig å justere varmen ved bruk av fjernkontrollen. De fleste av dagens gasspeiser fungerer ved bruk av propan. Propangass er både fargeløs, luktfri og avgir ikke giftige avfallsstoffer.

 

En miljøvennlig gasspeis i leiligheten

 

En gasspeis passer perfekt inn i alle typer rom. Du slipper å ta hensyn til at det er en tilgjengelig pipe i nærheten. Du kan derfor installere en gasspeis i leilighet om plassen tillater det. En gasspeis kan fungere som både en romdeler.

 

Når du bruker en gasspeis som romdeler vil du kunne se flammene fra flere steder på en gang. Dette gjør at gasspeisen fungerer perfekt i rom med åpen kjøkkenløsning. Du kan derfor se de vakre flammene fra både stue og kjøkken.

 

Velg en moderne gasspeis til din bolig


I dag er det stadig mer vanlig å velge en gasspeis, i stedet for den klassiske vedovnen. En gassovn slipper ikke ut de samme partiklene som en vedovn. En moderne gasspeis fungerer vanligvis ved bruk propangass.

 

Når du bruker en gassovn vil du raskt oppdage at det ikke tar lang tid før flammene er synlig. Det solide glasset er enkle å rengjøre etter bruk. Du slipper sot som vanligvis er synlig etter bruk av ved. Dette er derfor en miljøvennlig alternativ som ikke krever mye vedlikehold.

 

Flere gode grunner til å velge gasspeis


En av fordelene med å velge gasspeis er at den ikke fyres ved bruk av ved. Den trenger derfor ikke å monteres i nærheten av en pipe. Du kan installere en gasspeis i alle typer rom i boligen.

 

En gasspeis i leilighet kan derfor være et utmerket alternativ for deg som har liten plass. Ved å bruke gasspeisen som romdeler, får du en følelse av at rommet virker større. Du kan også nyte de vakre flammene fra flere steder på en gang.

 

FAQ:

Hvordan fungerer en gasspeis?

En gasspeis fungerer ved hjelp av propan. Du slipper derfor å fyre i peisen ved bruk av oppfyringsved. I stedet kan du blandt annet styre flammene ved bruk av en fjernkontroll

 

Kan jeg installere gasspeis i en leilighet?

En moderne gasspeis kan installeres i rom uten Pipe. Du kan derfor installere en gasspeis i leilighet og i større boliger. Alle gasspeiser må monteres med avgassrør som kan trekkes ut av yttervegg eller opp over tak. 

 

Leveres gasspeisen i flere modeller?

I dag kan du velge blandt flere typer gasspeiser. Det er mulig å bruke gasspeisen som en romdeler, slik at du kan se flammene fra flere steder på en gang. Gasspeisen kan også fungere som et møbel, ettersom den kan leveres med hyller. Se våre gasspeiser her.

 

 

Tilbake til oversikten

 

 

0
Feed