Få den riktige stemningen med en panorama gasspeis

 

En panaroma peis er et utmerket valg for de fleste boligeiere. Dette er en gasspeis som gir en unik stemning i alle typer rom. En av fordelene med en panaroma peis, er at du kan se flammene fra flere vinkler.

 

Du kan velge blant flere unike design og farger på brennerbasen. Det er derfor mulig å tilpasse brennerbasen til resten av boligens interiør. En panaroma peis er et naturlig midtpunkt i rommet.

 

 

Velg en unik panaroma gasspeis i riktig størrelse


Når du skal velge riktig panaroma peis, bør du ta hensyn til rommets størrelse. Panaroma gasspeiser leveres i flere størrelser. Det er derfor enkelt å finne en gasspeis som passer inn i samtlige av boligens rom.

 

Trimline Panaroma peiser leveres i flere størrelser, som kan plasseres der du selv ønsker. Det er også mulig å få en panaroma peis som kan plasseres i et hjørne. På denne måten utnyttes plassen maksimalt i rommet.

 

Virkningsfull effekt med en panaroma peis i rommet


En panaroma peis gir en virkningsfull stemning i rommet. Du bestemmer selv hvilket design som passer. En av fordelene med en panorama gasspeis, er at du kan se de vakre flammene fra flere sider.

Den klassiske panaroma gasspeisen har en brennerbase som inneholder trekubber. Den innvendige kledningen er vanligvis laget av lamell.  Trimline Panorama 100, 120 og 140 leveres med doble brennere slik at det blir lettere å velge hvilken effekt som skal benyttes.

 

Et naturlig midtpunkt i alle typer rom


Det er viktig å finne en gasspeis som passer perfekt inn i din bolig. For å oppnå det beste resultatet bør du finne en gasspeis i et tidløst design. Ved å velge riktig design på panorama peisen, får du raskt den effekten du er på jakt etter.

En panaroma peis er et naturlig blikkfang i de fleste rom. Dagens gasspeiser leveres i et moderne og stilfullt design. Du kan regulere flammene ved bruk av en praktisk fjernkontroll. Dette er derfor en moderne løsning i de fleste boliger i dag.

 

Flott design som man raskt legger merke til


Når du skal velge panorama peis er det viktig å ta utgangpunkt i rommet der den skal plasseres. Du kan velge blant flere ulike størrelse og design. En perfekt panaroma peis blir raskt lagt merke til.

Du oppnår maksimal effekt ved ta utgangspunkt i den innredningen som allerede er i boligen. Det er enkelt å betjene peisen slik at du oppnår den varmeeffekten du ønsket. Det elegante glasset fremhever flammene mens den er i bruk.

 

Tilbake til oversikten

 

 

0
Feed