Uforglemmelige øyeblikk med en gasspeis i rommet

Det er flere grunner til å velge en gasspeis i boligen. Dette er en oppvarmingskilde som er enkel å bruke hele året. De fleste modeller leveres med en brukervennlig fjernkontroll, som effektivt regulerer temperaturen i rommet.

 

En gasspeis er både et økonomisk og miljøvennlig alternativ til den klassiske vedovnen. De tidsriktige gasspeisene leveres i mange innovative modeller. En frittstående gasspeis skaper raskt en uforglemmelig atmosfære i alle typer rom.

 

Velg blant flere flotte gasspeiser


Dagens frittstående gasspeiser leveres i flere tidsriktige design. Du kan derfor velge det designet som passer best i din bolig. Når du skal velge gasspeis bør du ta hensyn til hvor den skal plasseres i rommet, design og størrelse.

 

En frittstående gasspeis fungerer ikke bare som en ovn, men også som et møbel. En av fordelene er at flammene skaper en unik stemning i rommet. Gasspeisen kan leveres med et anti-reflektivt glass, som fremhever de vakre flammene.

 

Flere fordeler med en frittstående gasspeis


Det er flere fordeler med å bruke en frittstående gasspeis i stedet for en vanlig vedovn. En gasspeis avgir en behagelig varme, uavhengig av hvilken temperatur det er ute. De fleste modellene har en termostat-modus, som regulerer romtemperaturen automatisk.

 

Du kan regulere varmen ved bruk av en praktisk fjernkontroll, mobil eller nettbrett. En frittstående gasspeis kan også leveres med en praktisk veggbryter. Du får derfor raskt tilgang til de ulike innstillingene, som kan brukes når temperaturen skal justeres.

 

Fungerer ved bruk av en innovativ teknologi


En moderne gasspeis er et godt alternativ for deg som ønsker å unngå å fyre med ved. Dette er en type ovn som passer for deg som ønsker en stabil varme. En toppmoderne teknologi gjør det enkelt å kontrollere varmen. Dette ved bruk av en innovativ og smart teknologi.

 

En frittstående gasspeis gir raskt en uforglemmelig stemning i rommet. De vakre flammene er lett synlige gjennom det anti-reflekterende glasset. Dette er fordeler som bidrar til at du kan nyte en lun og behagelig atmosfære i rommet.

 

Riktig stemning med en frittstående gasspeis


En frittstående gasspeis leveres i flere unike modeller. Dette er en perfekt løsning for deg som ønsker å utnytte plassen i et av boligens rom. Du slipper å ta hensyn til oppfyringsved og ujevn temperatur.

 

Du kan plassere gasspeisen i både små og store rom. Den frittstående gasspeisen skaper en uforglemmelig stemning i rommet. Du velger selv hvilken modell som passer best i ditt hjem. Gasspeisen er et møbel som du raskt legger merke til i alle typer rom.

 

FAQ:

Hvordan fungerer en gasspeis?


En gasspeis fungerer ved hjelp av propan. Du slipper derfor å fyre i peisen ved bruk av oppfyringsved. I stedet kan du blant annet styre flammene ved bruk av en fjernkontroll.


Kan jeg installere en gasspeis i leilighet?


En moderne gasspeis kan installeres i rom uten pipe. Du kan derfor installere en gasspeis i leilighet og i større boliger. Alle gasspeiser må monteres med avgassrør som kan trekkes ut av yttervegg eller opp over tak.


Leveres gasspeisen i flere modeller?


I dag kan du velge blant flere typer gasspeiser. Det er mulig å bruke gasspeisen som en romdeler, slik at du kan se flammene fra flere steder på en gang. Gasspeisen kan også fungere som et møbel, ettersom den kan leveres med hyller.

 

Tilbake til oversikten

0
Feed